българска версия
English version

Много сгради в България и чужбина представят гамата от продукти на bulStone.

Компанията датира от 1994г. и предлага пакет от услуги включващи проектиране на облицовки и настилки, дизайн и оформление, изработка на изделия от мрамор, гранит, варовик, травертин и много други видове естествени и изкуствени камъни.

Произвежда кухненски плотове и барплотове, стъпала, плотове за баня, камини, колони, пиластри и балюстради, фасадни облицовки и настилки, арки и корнизи, паметници,чешми и фонтани, бордови плочи за басейни и др.

Новата модерна фабрика на bulStone е изградена съобразно европейските стандарти и оборудвана с италиански машини за обработка на камък. Високо качество и прецизна изработка, съчетани с отлично обслужване са в основата на производствения процес.

Възхитителна палитра от цветове и екзотични материали от цял свят ще откриете в складовете на фирмата. Нежни, полупрозрачните оникси от Египет, Пакистан, Иран и Мексико, уникалните златисти, пурпурни и смарагдово зелени гранити от Бразилия и Индия, черен гранит от Африка и фосили от о.Мадагаскар са само част от чудния свят на естествените материали представени от bulStone.

Пълна гама от препарати AKEMI за импрегниране, полиране, премахване на мазни петна от мрамор, варовик, гранит, травертин и технически камък. Лепила AKEMI за камък, мрамор, гранит, варовик и технически гранит приложими за външни и вътрешни условия. Пожелаваме Ви приятна разходка в нашата ГАЛЕРИЯ.

Фабриката на Булстоун

Фабриката на Булстоун

Булстоун ООД